+38 (097) 620-07-05 +38 (050) 729-01-45 +38 (063) 071-58-04 Інтернет магазин «Балаган» - Карнавальні костюми оптом, Маскарадні костюми оптом, Новорічні костюми для дітей та дорослих
Костюм Кан-кан
Костюм Кан-кан
Костюм Кан-кан
Костюм Кан-кан
Костюм Кан-кан

Костюм Кан-кан

Склад: комбідрес, спідниця, капор
Тканина: атлас, трикотаж, мереживо, органза
Артикул: ВЖ61

Розмiр:
Таблиця розмірів
1620 грн

Костюм "Кан-Кан"
Енергія запального французького танцю передається глядачам через володарку розкішного костюма "Кан-Кан". Сексуальний чорний комбідрес з червоними поздовжніми смужками робить фігуру граціозної та стрункою. Невеликий акцент зроблений на білих оборках - по лінії ворота і трусиків. Приголомшливо красива спідниця з безліччю воланів нагадує наряди танцівниць знаменитого кабаре «Мулен Руж». На яскраво-червоній основі чорні, білі, прозорі волани рухаються в такт мелодії, візуально створюючи дві спідниці. У закритому положенні рук - однотонну червону, і в розкритому - різнобарвну, об'ємну, немов живу.

Про те, що танець прийшов до нас із старовинної Франції, нагадує пікантний капор. Традиційний європейський головний убір теж стилізований під кабаре. Він насиченого червоного кольору, з чорно-білої оборкою по краю поля, а під підборіддям зав'язується на розкішний шовковий бант. Образ танцюючою фатальної красуні, створений нашими модельєрами, дуже точний. Красуня, одягнена в костюм "Кан-Кан", просто приречена на успіх!

Коментарі
  • Злобин Сергей Владимирович
    16.06.2016, 16:48
    Один костюм купили, и он нам понравился. Теперь хотим купить ещё один меньшего размера.
  • Балаган
    09.06.2015, 12:22
    ответили вам на почту, ждем подтверждения.
  • Евгения К
    09.06.2015, 02:31
    Добрый вечер! Мы из Германии. Хотим заказать у Вас 16 костюмов Кан-кан. Что нужно из размеров прислать? Кому и куда? Спасибо!
Залишити свій коментар
captcha

© 2024 Інтернет-магазин Балаган. Всі права захищені. Використання фотоматеріалів товарів заборонено.

Інтернет магазин «Балаган» - Карнавальні костюми оптом, Маскарадні костюми оптом, Новорічні костюми для дітей та дорослих

Дизайн та розрабка: Sigma Software